SEK

Anpassade kortärmade t-shirts

Filtrera  
Kategori  
Genero  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. B&C 26
 2. Fruit of the Loom 17
 3. Gildan 15
 4. Keya 4
 5. ROLY 5
 6. Russell 4
 7. Stanley Stella 52
 8. Premier 2
 9. Kariban 40
 10. Sol's 20
Envio  
Talla  
3-4
5-6
7-8
9-10
11-12
13-14
15-16
2XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
5XL
Bebe
0
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-36 av 217

Sidan
 1. Camisetas manga corta roly cies de 100% algodón vista 1
  CIES unisex T-shirt
  Pris från 2,82 kr /enhet
 2. T-shirt STAFFORD unisex
  Pris från 2,74 kr /enhet
 3. Camisetas manga corta roly terrier de 100% algodón con impresión vista 1
  TERRIER Unisex T-shirt
  Pris från 2,89 kr /enhet
 4. Ekologisk
  GYLDEN unisex T-shirt
  Pris från 3,70 kr /enhet
 5. JOPLIN t-shirt
  Pris från 5,62 kr /enhet
 6. REGENT KIDS REGENT BOY T-SHIRT 150g
  Pris från 17,15 kr /enhet
 7. SPRINT UNISEX-T-SHIRT 130g
  Pris från 19,32 kr /enhet
 8. REGENT FIT KIDS BOYS T-SHIRT 150g
  Pris från 19,52 kr /enhet
 9. REGENT REGENT UNISEX T-SHIRT 150g.
  Pris från 19,83 kr /enhet
 10. REGENT KVINNOR KVINNOR T-SHIRT 150g
  Pris från 19,83 kr /enhet
 11. MISS MISS WOMAN T-SHIRT 150g
  Pris från 19,94 kr /enhet
 12. CRUSADER KIDS CRUSADER BOY T-SHIRT 150g
  Pris från 23,04 kr /enhet
 13. IMPERIAL KIDS IMPERIAL BOYS T-SHIRT 190g
  Pris från 23,97 kr /enhet
 14. REGENT FIT REGENT F MAN T-SHIRT 150g
  Pris från 24,59 kr /enhet
 15. EPISK UNISEX-T-SHIRT 140g
  Pris från 24,59 kr /enhet
 16. REGENT FIT KVINNOR T-SHIRT 150g
  Pris från 24,59 kr /enhet
 17. IMPERIAL KVINNOR IMPERIAL KVINNOR T-SHIRT190g
  Pris från 25,21 kr /enhet
 18. CRUSADER KVINNOR T-SHIRT 150g
  Pris från 25,41 kr /enhet
 19. PIONEER KIDS PIONEER BOY T-SHIRT 175g
  Pris från 25,52 kr /enhet
 20. MOON MOON T-SHIRT FÖR DAM 150g
  Pris från 27,58 kr /enhet
 21. SPORTIG BARN POJKAR T-SHIRT 140g
  Pris från 27,58 kr /enhet
 22. VICTORY VICTORY NAME T-SHIRT150g
  Pris från 27,58 kr /enhet
 23. PIONEER KVINNOR KVINNOR T-SHIRT 175g
  Pris från 29,65 kr /enhet
 24. CRUSADER HERR T-SHIRT HERR 150g
  Pris från 29,85 kr /enhet
 25. PIONEER MEN MAN T-SHIRT175g
  Pris från 34,61 kr /enhet
 26. T-shirt Barnfärg Hecom
  Pris från 9,30 kr /enhet
 27. Girl White Iconic T-shirt
  Pris från 11,78 kr /enhet
 28. Vit ikonisk T-shirt för barn
  Pris från 11,78 kr /enhet
 29. T-shirt Vuxen Vit Original T
  Pris från 13,74 kr /enhet
 30. Vit ikonisk T-shirt för kvinnor
  Pris från 15,08 kr /enhet
 31. Ikonisk vit Vuxen T-shirt
  Pris från 15,08 kr /enhet
 32. Ikonisk T-shirt i flickfärg
  Pris från 15,70 kr /enhet
 33. Ikonisk T-shirt i pojkfärg
  Pris från 15,70 kr /enhet
 34. T-shirt för barn "keya" Organic KD
  Pris från 18,18 kr /enhet
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-36 av 217

Sidan
Personliga kortärmade t-shirts är den gåvan som triumferar vart du än går. Ett direkt sätt att marknadsföra ditt företag eller företag för en stor publik. På Garrampa vet vi att de är det bästa sättet att överraska kunder eller dina anställda. För affärsevenemang, företagsutflykter som jullunch eller teambuildingaktiviteter: att ge personliga kortärmade t-shirts till kunder eller anställda är alltid en bra idé. Av denna anledning har vi på Garrampa alla typer av modeller i olika färger och former.  Runda, V-formade eller V-formade halsar, original t-shirts för kvinnor och män också; inte att förglömma vårt utbud av korta t-shirts för tjejer eller killar. Den senare typen av anpassade kortärmade t-shirts är perfekta för läger, födelsedagsfester eller skolor. Välj stilen och färgen på din anpassningsbara t-shirt. Kom ihåg att du har olika alternativ för storlekar och ärmar, samt nyanser.  Hitta din personliga kortärmade t-shirt i Garrampas onlinekatalog.

Kortärmade t-shirts för män och kvinnor


Vi har kortärmade t-shirts för män och kvinnor.  Ett anspråk eller en kampanjpresent, perfekt att dela med dina kunder, leverantörer eller anställda. Faktum är att de kan vara en del av själva arbetsuniformen eller reservera dina personliga kortärmade skjortor för speciella tillfällen. Du bestämmer!Från Garrampa erbjuder vi dig ett stort antal modeller av personliga kortärmade t-shirts så att du kan välja den som passar dig bäst.  Gör originaldesigner eller förkroppsliga din slogan eller logotyp som säkert kommer att klä mer än en person. Och det är att våra kortärmade reklam-t-shirts är idealiska att dela med vänner : på bröllop, svensexor, klubbar, resor ... varje tillfälle är bra att göra din skjorta personlig! Dessutom, för ett idrottscenter, en akademi eller en klubb, är det också en bra reklamidé bland dess medlemmar.

Kortärmade t-shirts i bomull


Bomull är en mycket behaglig och mjuk naturfiber. Dessutom är det ett ventilerande, slitstarkt tyg, lämpligt för tvättmaskiner och billigt. Av denna anledning litar vi på detta råmaterial på Garrampa: eftersom dess fördelar är många. Faktum är att våra personliga kortärmade bomullst-shirts är det mest användbara sättet att fånga din slogan eller företagslogotyp. > Därför är det en resurs som ofta används för att sponsra alla typer av evenemang: mässor, kongresser, konserter, fester, sportlopp ... Din personliga kortärmade bomullströja kan också vara en bra present till kunder eller leverantörer.  Ge det i lotterier eller inom köp eller beställningar. Dessutom kan våra personliga bomullst-shirts ingå som en välkomstpresent till dina anställda. Och låt alla bära ditt varumärke!

Kortärmade t-shirts för kvinnor


Din design på dina kortärmade reklam-t-shirts för kvinnor. Vi har inte bara klassikerna Basic t-shirtdesigner i bomull med rund halsringning, om inte kan du trycka dina kortärmade reklam-t-shirts för kvinnor med V-ringning, båthals eller även specifika modeller där skjortan har bara axlar. Vi har även reklam-t-shirts utan passform, och med rörformigt tyg för att enklare trycka din reklam. Modellerna av kortärmade reklam-t-shirts för kvinnor skiljer sig från resten genom att de har en form som gör att de kan monteras i midjan och höfterna.

Kortärmad bomullst-shirt för män


Det finns anpassade kortärmade unisex-t-shirts med tung vikt, som ofta används för att trycka design med screentryck som kräver flera lager bläck, eftersom de tål flera pass mycket bra med tanke på tjockleken på bomullstyg. Om du föredrar att välja mer enkla kortärmade skjortor, kan du använda dem med lägre vikt och använda dem för specifika användningsområden som kampanjer eller fester. Med vår onlinekatalog är det mycket enkelt att beställa dina personliga kortärmade t-shirts för män. Om du önskar har vi även unisex-modeller.

Personliga kortärmade barn-t-shirts


Bland vårt urval av kortärmade reklam-t-shirts för pojkar hittar du ett brett utbud av storlekar Specialerbjudanden för alla åldrar: från baby-t-shirts till 16-åriga pojkt-shirts Välj den du gillar mest bland de modeller vi har av reklam-t-shirts för flickor med passande snitt till midjan, v-ringad eller rund hals, i enkla och kombinerade färger, för att skapa din reklam-t-shirt som matchar färgerna på din design eller logotyp. Dessutom, så att de utövar sport utan att försumma bomullskomforten, kan du välja modellerna av barnreklam-t-shirts.

Vanliga frågor om Kortärmade t-shirts

Hur många storlekar av kortärmade t-shirts erbjuder ni?

På Garrampa har vi olika storlekar för kortärmade t-shirts för män och kvinnor. I det första fallet finns våra personliga kortärmade t-shirts för män tillgängliga från storlekarna S till XXXL, allt kommer beroende på vald modell Å andra sidan, när det kommer till denna typ av online-t-shirts för damer, har vi storlekar från XS till XXL för dig (det beror också på modell). ut vår storleksguide och se till att beställa rätt storlek. Missa inte din personliga kortärmade t-shirt! Dessutom har vi barnstorlekar: barnstorlekar från XS till XL.

Är det möjligt att skriva ut de anpassade kortärmade t-shirtarna dubbelsidigt?

Ja självklart!  I Garrampa är det möjligt att utföra ett dubbelsidigt tryck. Dessutom finns detta i vilken typ av bläckstråletryckt t-shirt du väljer. Vad väntar du på för att få din billiga personliga t-tröjor Kort ärm? För sommaren, gymmet eller helt enkelt för att gå till mode.  Upptäck urvalet av personliga kortärmade t-shirts!

Finns det en minsta beställningsmängd för anpassningsbara kortärmade t-shirts?

Funderar du på att lägga en beställning till din familj eller närmaste vänner? Oroa dig inte!  Garrampas minsta beställning är 5 enheter. Få dina personliga kortärmade t-shirts online nu!

Vilket material kommer min personliga kortärmade t-shirt att vara tillverkad av?

Letar du efter billiga skräddarsydda kortärmade t-shirts? Garrampa är din hemsida! Och vi kommer att ge dig fantastiska nyheter: alla våra kortärmade skräddarsydda t-shirts är gjorda av bomull. Bomull är en naturlig fiber, lätt, allergivänlig och resistent mot krympning.

Hur kan jag tvätta min personliga kortärmade t-shirt?

Du har tur: du kan använda tvättmaskinen, men den måste ha låg temperatur. Vi rekommenderar att du inte glömmer att tvätta din skjorta ut och in för att förhindra att trycket förstörs. Dessutom kan du använda klorfritt blekmedel.Det bör noteras att personliga kortärmade skjortor inte kan tumlas. För att behålla din kortärmade t-shirt så att den blir som ny, undvik att stryka tryckytan där grafiken är placerad.